Paket SURPRISE
Obisk z nastopom
Vile Eksene na domu

💥Obisk na dogovorjeni lokaciji.

💖Bogat animacijski program.

😍Petje, ples, igra in zabava.

🎉Predaja darila slavljencu (darilo zagotovi naročnik).

📸Fotografiranje z Vilo Ekseno.

Čas trajanja: 60 min

Redna cena: 350 €
Znižana cena: 300 €
z ddv
+ potni stroški

Paket 1
Praznovanje z Vilo Ekseno v otroškem “DISCO klubu”

💥Obisk pravljične Vile Eksene

💥Poseben program za slavljenca.

💖Velik okrašen prostor v dvorani.

😍Ozvočenje in izbrana glasba.

🎉Hrana in pijača.

😍 Rojstnodnevna torta.

🎉Fotografije za spomin.

👍Dve strokovno usposobljeni animatorki s pedagoško izobrazbo.

Čas trajanja: 120 min

Redna cena: 400 €
Znižana cena: 370 €
z ddv

Paket 2
Praznovanje v otroškem “DISCO klubu”

💥Izbran program za slavljenca.

💖Velik okrašen prostor v dvorani.

😍Ozvočenje in izbrana glasba.

🎉Hrana in pijača.

😍 Rojstnodnevna torta.

🎉Fotografije za spomin.

👍Dve strokovno usposobljeni animatorki s pedagoško izobrazbo.

Čas trajanja: 120 min

Redna cena: 300 €
Znižana cena: 270 €
z ddv

Organiziramo vrhunske individualno ukrojene rojstnodnevne zabave za otroke, na kateri otrok v polni meri doživi praznovanje svojega praznika. Vsaka naša rojstnodnevna zabava je poseben dogodek, poln zabave, praznovanja, slavljenja, topline in ljubezni.

Ponudba DISCO KLUB vključuje:

  • Tematski voden program individualno prilagojen otroku, ki ga vodi strokovno izobražen kader.

  • Igro, zabavo, učenje in vodstvo.

  • Posebno darilo in presenečenje za otroka.

  • Hrano in pijačo za slavljenca in povabljene.

  • Fotografije in okusno torto.

  • POSEBNOST: Obisk SUPERJUNAKA iz Dežele Vile Eksene (Vila Eksena, Spiderman, Elza, Batman, Pocahontas, Superman, Sneguljičica, Haidi).

  • Rojstnodnevne zabave se izvajajo v tudi prostorih Eksene – otroški DISCO klub.

Vtisi staršev

»Letošnji 3. rojstni dan je naša Zala prvič praznovala z Izobraževalnim centrom Eksena. Ker se na Ekseni držijo vseh ukrepov za zajezitev koronavirusa, je bilo Zalino praznovanje izvedeno online. Kljub temu, da otroci niso bili skupaj v živo, pa je bila rojstnodnevna zabava pravi pravcati princeskasti žur, na katerem ni manjkalo plesa na Zalino najljubšo glasbo 🥳💃🩰🦄🥳 in različnih zanimivih iger. Samo vodenje zabave je bilo zastavljeno in izvedeno zelo skrbno, profesionalno in strokovno, tako da so lahko uživali resnično vsi – mlajši in starejši otroci, dečki in deklice, seveda pa ob vsem dogajanju nismo ostali ravnodušni niti vsi starši, ki smo bili zraven. Zala je dobila mesto tiste, ki je pomembna in glavna 👸, kar ji je bilo še posebej všeč, prejela je prav posebno kronico 👑 in zlato priznanje🥇. Upihnila je svečko na skrbno pripravljeni tortici🎂, ob čemer so ji njeni srčni prijatelji dali vso svojo podporo, da bi se ji izpolnila želja, ki si jo je zaželela🌠, na koncu pa so jo presenetili še s prekrasnimi darili 🎁, ki so že skrbno spravljena v njenem kotičku za igro 💞🧸🦄🦋🌺. Zala je na ta način doživela prečudovito zabavo, za katero verjamem, da se je bo še dolgo spominjala!
Prisrčna hvala za enkratno in neponovljivo rojstnodnevno zabavo!« 💞💞

Marjeta K.
“Najin Justin je za svoj 7. rojstni dan, ki ga je praznoval na Ekseni, doživel fantastično in prečudovito rojstno dnevno zabavo, nad katero je bil zelo navdušen in na koncu, ko je prišel domov je rekel, da je bila zabava ŠE boljša, kot si jo je zamisli.
Za letošnjo zabavo si je izbral temo VIDEO IGRICE in krasna ekipa mu je pripravila vrhunsko in nepozabno zabavo. Justin je na zabavi doživel ves čar praznovanja svojega rojstnega dneva v družbi svojih prijateljev. Zanj je bil narejen super individualni personalizirani program na njegovo najljubšo temo. Doživel je veliko igre, zabave, plesa, smeha… ves čas zabave je bil kot rojstnodnevni slavljenec glavni. Da pa lahko otrok na ta dan resnično stopi v to vlogo in si jo dovoli ter se ob tem še zabava pa poskrbi vrhunska ekipa, ki da resnično podporo vsem, tako slavljencu kot povabljenim, ki niso glavni, da se lahko izrazijo ter se posledično vsi povežejo in uživajo na zabavi. Seveda pa niso manjkala tudi darila, ki se jih je tako zelo razveselil.
Justin je bil nad zabavo tako zelo navdušen, da zvečer kar ni mogel zaspati. Oči so se mu iskrile od veselja, hitel je pripovedovati, kaj vse je doživel, kako so se igrali in zabavali s prijatelji. Svoj rojstni dan je resnično doživel v polnosti in ko je končno lahko zaspal, je zaspal v zavedanju, da so se mu uresničile čisto vse želje, ki jih je imel za ta dan.”
Maja J.
“Najina Viktorija se je že zelo dolgo časa nadvse veselila svojega rojstnega dneva, saj je tudi vedela, da ga bo praznovala na Ekseni. To ji je bilo še posebej v veselje, ker je vedela, da bo tam imela čisto posebno zabavo, v celoti ljubeče pripravljeno in posvečeno njej in njenim željam. Lahko si je izbrala temo zabave, katere igre se bodo igrali, katero glasbo bodo poslušali in seveda je lahko povabila vse svoje prijatelje. Vsega tega se je res zelo veselila, prav tako je bilo zanjo še posebno doživetje, da si je lahko na rojstnodnevni zabavi dovolila biti glavna, pomembna in izpostavljena.
Na zabavi je bil samo zanjo profesionalno pripravljen celoten individualen program na izbrano temo, ki ga je v polnosti doživela s svojimi prijatelji. Vso dogajanje sta nežno in skrbno vodili strokovnjakinji za otroke, ki sta poskrbeli, da se je vsak otrok zabaval, ob tem pa je bil tudi varen in povezan z drugimi. Seveda ni manjkala niti torta in darila. Najbolj pomembno pri tem pa je bilo, da so otroci sodelovali, Viktorija pa je bila zvezdnica dneva ter deležna vse pozornosti in zabave.
Kot starša sva neizmerno hvaležna, da sva lahko najini deklici omogočila takšno zabavo, kot jo za otroke pripravijo na Ekseni, saj veva, da se ji je vtisnila v spomin in srce.”
Nejc K.
“Vsako leto je načrtovanje rojstnodnevne zabave res nekaj posebnega. Lara Naia se tega dogodka zelo veseli. Ko smo se pogovarjali kje in kako si želi praznovati, je imela kar nekaj idej in vse je temeljito premislila. Odločila se je, da bo praznovala na Ekseni, saj si lahko tukaj izbere temo, ki si jo želi in igre, ki jih ima rada in glasbo, ki jo najraje posluša. Resnično je rojstnodnevna zabava posvečena njenim željam in temu, kar si želi.
Povabila je prijatelje in komaj čakala, da se zabava začne. Po zabavi je bila navdušena in ko sem jo vprašala kako se je imela mi je povedala: “Mami nisem se imela fajn, imela sem se fantastično! Zabava je bila čarobna! Bila sem lahko res prava muca! In veš, vsak je lahko povedal kaj si želi in kaj mu ni všeč,…in vsak je lahko sedel kjer je želel…“
Zame je to, da lahko praznuje svoj poseben dan med prijatelji in učiteljicami, ki jim je res mar za to, da se otrok dobro počuti in da so vsi otroci vključeni in med seboj v sodelovanju in jim je mar nekaj, kar šteje največ. Tako je lahko svoj posebni dan resnično doživela v polnosti in verjamem, da se ga bo spominjala še zelo dolgo in ji bo ostal v najlepšem spominu.“
Sintija C.
V soboto je najin sin Aleksander praznoval svoj 6. rojstni dan. Zaželel si je, da bi ga praznoval s svojimi prijatelji na Ekseni, kjer že nekaj let otrokom pričarajo nepozabne rojstnodnevne zabave.
Naj povem, da je Aleksander zelo, zelo užival, kar se je že na daleč videlo po žaru v njegovih očeh, ko sva po zabavi prišla ponj.
Povedal je, da mu je bilo najbolj všeč to, da je lahko sam izbral tematiko zabave, igre, glasbo …
Všeč mu je bilo da je dobil svojo unikatno kronico ter da je lahko bil glavni in pomemben. Seveda pa je bil navdušen tudi nad vsemi darili, ki jih je prejel.
Kot starša bi se rada iskreno zahvalila za zelo skrbno pripravljeno zabavo, saj sva tudi midva kot starša dobila vsa navodila in bila o vsem obveščena, tako da sva bila povsem mirna in brez skrbi.
Kakor nama je pripovedoval tudi Aleksander, je bilo vse do najmanjše podrobnosti zelo skrbno načrtovano in pripravljeno čisto po njegovih željah.
Ob vsem tem občutiva samo ogromno radosti in hvaležnosti hkrati pa sva bila popolnoma brez skrbi.
Aleksander pa je takoj po zabavi vprašal, če lahko naslednji vikend spet praznuje tukaj.
Helena M.
Kot mamica bi se želela iz dna srca zahvaliti za možnost, da lahko oba moja otroka vsako leto praznujeta na Ekseni.
Tako zelo sem hvaležna za to, ker vem, da sem jima s tem podarila darilo neprecenljive vrednosti. Zakaj? Ker je program popolnoma individualiziran. To pomeni, da otrok prej izrazi, na katero temo bi se želel zabavati, katere igre so mu všeč, katera barva, pesmi itd. Najpomembnejše pa je, da je praznovanje vodeno tako, da je slavljenec glavni in pomemben, med njim in gosti pa se spodbuja sodelovanje in prijateljstvo. Vsak je spodbujen, da se lahko izrazi, in ima pri tem ves čas podporo in varnost. Tako lahko moja otroka v polni meri doživita praznovanje v ljubečem in spoštljivem okolju.
Elizej si je za letošnje praznovanje izbral temo svojega najljubšega glasbenika – SoulGrega Artista. Njegovo glasbo ima zelo rad, še posebej pri srcu pa mu je skladba Ljubezni ne izdaj. Na rojstnem dnevu je želel, da se ves čas predvaja njegova glasba, Elizejeva največja želja pa je bila, da bi mu SoulGreg Artist zapel. Ker je to tako velik privilegij, si niti jaz niti Elizej nisva upala verjeti, da bi se mu želja uresničila. SoulGreg Artist pa se je ob izraženi želji z vsem srcem in s ponižnostjo z veseljem takoj odzval in je na rojstnodnevno zabavo prišel kot presenečenje. Ko ga je Elizej zagledal, je bil čisto prevzet od presenečenja, tako je bil vesel! SoulGreg Artist je zanj odpel čisto novo pesem, kar je bil še dodaten privilegij. Zapel jo je obkrožen z otroki in ob Elizeju se je posvetil čisto vsakemu otroku, mu dal vrednost in spoštovanje. Na rojstnodnevno zabavo ni prinesel samo prekrasne glasbe, ampak tudi svojo ljubezen do vsakega, ponižnost in veličino, s katero je povezal otroke, Elizeju pa je dal še posebno mesto. Med vsemi nami je bilo čutiti radost in veselje. Obisk je zaključil s prelepo pesmijo in z izjemno srčnim voščilom Elizeju, za kar sva mu neizmerno hvaležna. Elizej je kljub vsem prelepim in dragim darilom, ki jih je prejel in se tudi vsakega posebej razveselil, povedal, da je najbolj vesel, ker je prišel SoulGreg Artist!
Hvala, da ste Elizeju omogočili tako bogato in ljubeče praznovanje rojstnega dne!!!
Nives O.

Vtisi otrok

Na rojstnem dnevu sem bil vesel, počutil sem se pomembnega. Ob gledanju fotografij in posnetka, ki mu je bil zelo všeč, pa je dodal: «Želim si, da bi še večkrat praznoval pri vas.
Ian
Rojstni dan je bil zelo zanimiv, zabaval sem se predvsem ko sem potoval iz države v državo in pri raznovrstnih igrah. Vsa darila so mi bila zelo, zelo všeč. Med vsemi zabavami mi je bila ta najbolj všeč, predvsem pa zato, ker sem praznoval na Ekseni. Počutil sem se glavnega in pomembnega. Vse je bilo pripravljeno zame in tako, kot sem želel.
Jan

Naše rojstnodnevne zabave so nadstandardne

Za organizacijo rojstnodnevnih zabav porabimo veliko časa. Da razbremenimo vas – starše – kadar ne zmorete ali nimate časa za organizacijo te pomembne zabave za svojega otroka, vam mi organiziramo rojstnodnevno zabavo za vašega otroka. Za vsakega otroka posebej skrbno pripravimo individualni voden program, ki sledi njegovim željam in v katerem je zvezda svoje zabave. Zato so naše rojstnodnevne zabave nadstandardne.

Oblike:
Rojstnodnevne zabave za otroke potekajo v obliki skupine otrok, ki jih slavljenec povabi na svoj rojstni dan.
Na zabavi je lahko do 16 otrok in je za otroke od 4. leta starosti naprej.

Potek:
Starši rezervirate termin za rojstnodnevno zabavo za otroka vsaj 14 dni prej.

Rezervacija rojstnodnevne zabave

✍️ Izpolni spodnji obrazec in našim osebjem sporoči vse potrebne informacije za nepozabno zabavo.

Podatki o slavljencu:
Podatki o praznovanju:
Prigrizki
Sladice
Kontaktni podatki: